Psykologerne i Lyngby


Hvornår har du sidst haft en samtale med en professionel psykolog? Psykologerne i Lyngby er en organisation bestående af 3 psykologer som alle har en lang og bred erfaring indenfor psykiske problemstillinger. Jeg startede psykologerne i Lyngby i 2007, og har siden da haft praksis hvor jeg har håndteret en bred vifte af psykiske problemer. Ved siden af min praksis har jeg fungeret som psykologisk konsulent for virksomheden Sputnik, som tilbyder uddannelser til børn og unge med udfordringer som autisme, OCD, ADHD og andre psykiske lidelser. Du kan læse mere om min faglige baggrund her (Læs mere).

psykologerne i Lyngby

Psykologerne i Lyngby er altid opdateret

Som psykolog er det altid vigtigt at følge med i hvad der sker på området. Derfor tager jeg også jævnligt suppleringskurser for at forbedre mine kompetencer indenfor det psykologiske område samt for at kunne yde den bedste rådgivning og hjælp til mine klienter.

Senest har jeg været på kursus omkring Supervision indenfor Dynamisk Interpersonel Terapi(DIT), som i særlig grad har fokus på samspillet i mellem oplevelsen af sig selv og følelsesmæssige udfordringer. Det betyder at fokus ligger på betydningsfulde relationer, og hvordan de kan hjælpe med at løse de udfordringer man måtte have.

Erfaren autoriseret psykolog

Godkendt supervisor

Psykologerne i Lyngby

Praktiserende klinisk børnepsykologVed at bruge denne kontaktformular, accepterer du at websitet håndterer dine data. Ingen personfølsomme data bliver gemt på websitet.

Du skal altid være velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål du ikke føler du har fået afklaret af ovenstående tekst. Du kan skrive til mig igennem kontakt formularen på denne side, ellers kan du ringe til mig på:  21759684 eller skrive en email til mig på: Birgit@Tarnow.dk