Forældrerådgivning Lyngby


Når man har børn kan det være svært at få hverdagen til at hænge sammen, det kan lede til problemer i mellem forældrene. Jeg yder forældrerådgivning i Lyngby og har bred og mange årig erfaring indefor skilsmisser, forældremyndighed og samværsproblemer.

I mit arbejde fokuserer jeg på ressourcer og løsninger, og det betyder at jeg indrager metoder fra relevante psykologiske retninger for at skabe udvikling og trivsel. Trivsel er især vigtig når det kommer til samværsproblemer fordi de fleste samværproblemer opstår på grund af mistrivsel i forholdet. Du kan læse mere om de metoder jeg benytter her(Læs mere).

Forældrerådgivning i Lyngby

Forældrerådgivning i Lyngby

Har dig og din samlever brug for hjælp til at komme videre i jeres forhold, så kan i komme til forældrerådgivning i Lyngby hos mig. Mange gange er det godt at få professionel hjælp til sit problem, da det kan være svært at acceptere hinandens holdninger, problemer eller følelser.

Når kommunikationen går i hårdknude kan det være svært at se hvad løsningen skal være, og derfor kan det være en rigtig god ide at have en person udefra som ser objektivt på problemet.

Erfaren autoriseret psykolog

Godkendt supervisor

Praktiserende klinisk børnepsykologVed at bruge denne kontaktformular, accepterer du at websitet håndterer dine data. Ingen personfølsomme data bliver gemt på websitet.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt mig igennem denne sides kontakt formular eller ring til mig på: 21759684 eller kontakt mig via email: Birgit@Tarnow.dk