Familieterapi Lyngby


Familieterapi kan være rigtig mange forskellige ting, og derfor vil familieterapi også være forskellig fra familie til familie. Familie kan indbefatte alt fra børn, søskende, forældre, bedsteforældre mf. som har en familiemæssig tilknytning.

Familiemæssig tilknytning kan være svært at definere, for i den tid vi lever i, findes der mange forskellige konstellationer af hvad en familie kan være. En god ven eller veninde kan godt betragtes som familie, så grænserne mellem hvad der er familie og hvad der ikke er, er blevet udvisket lidt med årene. Derfor kan familieterapi i Lyngby godt involvere mennesker som man ikke er fysisk beslægtet med.

familieterapi i Lyngby

Familieterapi i Lyngby

Jeg behandler mange typer problemer, og det kunne blandt andet være problemer relateret til stress, samværs problemer, børn med psykiske vanskeligheder mm.

Det kunne også være at jeres familie står midt i en skilsmisse, og i har svært ved at håndtere kontakten til hinanden, i det tilfælde kan jeg også hjælpe med at få kommunikationen til at glide lidt nemmere.

Du kan læse mere omkring priser på familieterapi her(Læs mere).

Erfaren autoriseret psykolog

Godkendt supervisor

Praktiserende klinisk børnepsykologVed at bruge denne kontaktformular, accepterer du at websitet håndterer dine data. Ingen personfølsomme data bliver gemt på websitet.

Hvis du har nogen spørgsmål, så skal du altid være velkommen til at kontakte mig. Du kan vælge at gøre det igennem denne sides kontakt formular, du kan ringe til mig:  21759684 eller skrive mig en direkte email på: Birgit@Tarnow.dk