Autoriseret psykolog Lyngby


Hvis du mangler en psykolog, så kunne det være at du skulle vælge mig, jeg er autoriseret psykolog i Lyngby. Jeg er uddannet fra Københavns universitet og har i mange år været praktiserende psykolog. I 2006 fik jeg min egen praksis i Lyngby(Læs mere), og har sideløbende været psykologisk konsulent i virksomheden Sputnik. Sputnik tilbyder uddannelser for børn og unge med særlige udfordringer, og det fleste børn og unge har diagnoser indenfor autisme, OCD, ADHD og andre psykiske vanskeligheder.

autoriseret psykolog lyngby

Altid fagligt opdateret

Jeg holder mig opdateret på det psykologiske område. Jeg deltager løbende i kurser indenfor mit fagområde, og har flere efteruddannelser, blandt andet psykodynamisk terapi med børn og unge samt psykoterapi og klinisk børnepsykologi. Jeg er godkendt supervisor indenfor begge efteruddannelser.

Den seneste efteruddannelse jeg har taget er Dynamisk Interpersonel Terapi(DIT), som har fokus på samspillet mellem følelserne, og dermed oplevelsen af sig selv og andre.

Erfaren autoriseret psykolog

Godkendt supervisor

Praktiserende klinisk børnepsykologVed at bruge denne kontaktformular, accepterer du at websitet håndterer dine data. Ingen personfølsomme data bliver gemt på websitet.

Hvis du har nogen spørgsmål, så skal du altid være velkommen til at kontakte mig. Du kan vælge at gøre det igennem denne sides kontakt formular, du kan ringe til mig:  21759684 eller skrive mig en direkte email på: Birgit@Tarnow.dk